mr. Bram van Wijk – Jurist | Legalitas Advocaten

Bram van Wijk

Jurist

Mijn naam is Bram van Wijk en ik ben derdejaars student Rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Begonnen als stagiair bij Legalitas, ben ik inmiddels in dienst getreden als jurist. Ik heb hier al veel geleerd over het bedrijf en praktijkervaring op mogen doen. Een betere leerschool is er niet. Voordat ik advocaat wilde worden, werkte ik veel in de horeca en in de klantenservice. Onder andere bij The Harbour Club en The Seafood Bar in Amsterdam. Daar stond ik direct naast mijn klanten. Op afstand hielp ik klanten telefonisch bij Aramex. Zodra ik ben afgestudeerd wordt het tijd om mijn eigen plek in de wereld van advocatuur te claimen.

Lees Verder
MAAK EEN AFSPRAAK

Bram van Wijk

Jurist

mr. Bram van Wijk – Jurist | Legalitas Advocaten

Mijn naam is Bram van Wijk en ik ben derdejaars student Rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Begonnen als stagiair bij Legalitas, ben ik inmiddels in dienst getreden als jurist. Ik heb hier al veel geleerd over het bedrijf en praktijkervaring op mogen doen. Een betere leerschool is er niet. Voordat ik advocaat wilde worden, werkte ik veel in de horeca en in de klantenservice. Onder andere bij The Harbour Club en The Seafood Bar in Amsterdam. Daar stond ik direct naast mijn klanten. Op afstand hielp ik klanten telefonisch bij Aramex. Zodra ik ben afgestudeerd wordt het tijd om mijn eigen plek in de wereld van advocatuur te claimen.

MAAK EEN AFSPRAAK

MIJN VISIE ALS JURIST

Als stagiair kwam ik bij Legalitas om ervaring op te doen. Elk stukje informatie dat ik oppakte tijdens mijn stage, was pure winst. Dat neem ik nu mee in de praktijk. Eerder deed ik dit onder begeleiding, waar ik nu meer zelf de touwtjes in handen neem. Vanuit mezelf ben ik klantgericht, geïnteresseerd in arbeidsrecht en ondernemingsgericht. Ik houd ervan om mezelf uit te dagen in het opstellen van processtukken waar ik nog niet bekend mee ben. Geen uitdaging ga ik uit de weg en ik geniet van dat onbekende. Ik ben leergierig en ben van plan dat altijd te blijven.

Bij Legalitas beleef ik elke dag nieuwe uitdagingen. Ik vind het geweldig om al mijn geleerde stof in de praktijk te mogen toepassen. Daarnaast ontvang ik passende begeleiding van mijn collega’s. Daardoor verbeter ik snel in mijn juridisch schrijven en kritisch denken. Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst en de echte wereld van de advocatuur. Daar heb ik in ieder geval veel zin in.

HIER SCHAKEL JE MIJ VOOR IN

Namens Legalitas Advocaten ondersteun ik mijn collega’s binnen de volgende expertises:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht

Legalitas Advocaten Hilversum | Ondernemingsrecht - Arbeidsrecht - Familierecht

VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN OF DIRECT HULP NODIG?

MAAK EEN AFSPRAAK