mr. Bram van Wijk – Jurist | Legalitas Advocaten

Bram van Wijk

Juridisch Medewerker

Mijn naam is Bram van Wijk en als Juridisch Medewerker behandel ik zaken op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Ik voer onderhandelingen met wederpartijen en zit regelmatig aan tafel in mediationtrajecten om escalaties te voorkomen. Hiermee probeer ik in eerste instantie een zaak te schikken, zodat het recht doet aan de specifieke situatie. Maar waar nodig sta ik samen met collega’s mijn cliënten bij in de rechtszaal.

Lees Verder
MAAK EEN AFSPRAAK

Bram van Wijk

Juridisch Medewerker

mr. Bram van Wijk – Jurist | Legalitas Advocaten

Mijn naam is Bram van Wijk en als Juridisch Medewerker behandel ik zaken op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Ik voer onderhandelingen met wederpartijen en zit regelmatig aan tafel in mediationtrajecten om escalaties te voorkomen. Hiermee probeer ik in eerste instantie een zaak te schikken, zodat het recht doet aan de specifieke situatie. Maar waar nodig sta ik samen met collega’s mijn cliënten bij in de rechtszaal.

MAAK EEN AFSPRAAK

MIJN VISIE ALS JURIDISCH MEDEWERKER

Als stagiair kwam ik bij Legalitas om ervaring op te doen. Elk stukje informatie dat ik oppakte tijdens mijn stage, was pure winst. Nu ik in dienst ben als Jurdisch Medewerker neem ik dit mee in de praktijk. Van nature ben ik klantgericht, maar ik houd er ook van om mezelf uit te dagen in dingen waar ik minder mee bekend ben, zoals het opstellen van processtukken. Geen uitdaging ga ik uit de weg en ik geniet van het onbekende. Ik ben leergierig en ben van plan dat altijd te blijven.

HIER SCHAKEL JE MIJ VOOR IN

Namens Legalitas Advocaten ondersteun ik mijn collega’s binnen de volgende expertises:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht

Legalitas Advocaten Hilversum | Ondernemingsrecht - Arbeidsrecht - Familierecht

VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN OF DIRECT HULP NODIG?

MAAK EEN AFSPRAAK