mr. Shams Quliyeva – Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht | Legalitas Advocaten

mr. Shams Quliyeva

Advocaat Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht

Mijn naam is Shams Quliyeva en ik ben Advocaat Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht bij Legalitas Advocaten. Aan de Vrije Universiteit in Amsterdam behaalde ik mijn master Civiel Recht met als afstudeerrichting Arbeidsrecht. Na mijn studie deed ik praktijkervaring op bij diverse kantoren – zowel groot als klein. Ook werkte ik als vrijwilliger bij de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. Hier verleende ik juridisch advies en bestuurde ik de stichting als voorzitter. Veel praktische informatie en belangrijke rollen, die mij maakten tot wie ik ben. Die kennis breng ik allemaal mee naar Legalitas. Hier werk ik sinds juni 2020 met passie aan praktijken als ontslag- en CAO-recht, zieke werknemers en sociaal verzekeringsrecht. 

mr. Shams Quliyeva

Advocaat Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht

mr. Shams Quliyeva – Advocaat Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht | Legalitas Advocaten

Mijn naam is Shams Quliyeva en ik ben Advocaat Arbeidsrecht & Ondernemingsrecht bij Legalitas Advocaten. Aan de Vrije Universiteit in Amsterdam behaalde ik mijn master Civiel Recht met als afstudeerrichting Arbeidsrecht. Na mijn studie deed ik praktijkervaring op bij diverse kantoren – zowel groot als klein. Ook werkte ik als vrijwilliger bij de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer. Hier verleende ik juridisch advies en bestuurde ik de stichting als voorzitter. Veel praktische informatie en belangrijke rollen, die mij maakten tot wie ik ben. Die kennis breng ik allemaal mee naar Legalitas. Hier werk ik sinds juni 2020 met passie aan praktijken als ontslag- en CAO-recht, zieke werknemers en sociaal verzekeringsrecht. 

MIJN VISIE ALS ADVOCAAT

In een advocaat arbeidsrecht & ondernemingsrecht zoek je naar iemand met een groot analytisch denkvermogen, doorzettingsvermogen en perfectionisme. Al die kenmerken vind je terug in mij. Iemand met kennis van de inhoud die iedere zaak persoonlijk benadert. Je hebt het al lastig genoeg met je situatie. Jij wilt je verhaal doen aan iemand die je begrijpt. Ik begrijp je. Van nature verplaats ik mij eenvoudig in de schoenen van mijn cliënten. Ik wil je pijn voelen en oplossen. In mijn aanpak hanteer ik korte lijntjes en behaal ik snelle, zakelijke oplossingen. Ik doe er alles aan om jouw belangen te behartigen, zonder de redelijkheid uit het oog te verliezen.  Arbeidsrecht is een dynamisch vakgebied dat telkens verandert. Bijna iedereen heeft hier wel eens mee te maken. Dat werkt beide kanten op, zowel voor een werkgever als de werknemer. Daarom treed ik op voor beide partijen. Ik ken beide kanten door en door.  Al sinds mijn eerste kennismaking met het vak arbeidsrecht aan de universiteit kan ik het onderwerp niet meer loslaten. Mijn passie, kennis en ervaring zet ik in om het verschil te maken voor mijn cliënten die er zelf niet uitkomen. Een gedreven en toegewijde advocaat, met hart voor de zaak en een luisterend oor. Alles wat je nodig hebt.

HIER SCHAKEL JE ME VOOR IN

Namens de advocaten van Legalitas opereer ik binnen de volgende expertises:

  • Ontslag- en CAO-recht
  • Zieke werknemer
  • Medezeggenschapsrecht
  • Werknemersconcurrentie
  • Sociaal verzekeringsrecht

“Advocatenkantoor Legalitas heeft mij zeer goed geholpen met mijn ontslagovereenkomst. Er zaten nogal wat fouten in de overeenkomst en ontslagadvocaat Elise van Es heeft hieraan het een en ander verbeterd. Ze heeft zeer snel  en vakkundig gehandeld en ze heeft mij bijgestaan met goede adviezen, wat voor mij belangrijk was. Door de goede afhandeling is de ontslagovereenkomst met mijn voormalige werkgever financieel sterk verbeterd met een zeer goed resultaat voor mij.”

Henk Veenendaal • Werknemer

“Elise is duidelijk in communicatie en zakelijk ingesteld; sterk in het gesprek dat we voerden. Ik heb baat gehad bij de ‘onderhandelingen’ en hoe je meer strategisch tot je doel komt. De onderhandelingen leiden dat ik zou gaan re-integreren. Maar binnen twee weken heb ik weer contact opgenomen met Elise, omdat mijn eerste gesprek met mijn leidinggevende zo slecht viel. Op dat moment besefte ik dat ik weg moest met een vertrekregeling. Ook het traject naar de vaststellingsovereenkomst heeft Elise zeker naar tevredenheid afgehandeld en het was snel geregeld.”

Stella Brouwers • Werknemer

“Elise is duidelijk in communicatie en zakelijk ingesteld; sterk in het gesprek dat we voerden. Ik heb baat gehad bij de ‘onderhandelingen’ en hoe je meer strategisch tot je doel komt. De onderhandelingen leiden dat ik zou gaan re-integreren. Maar binnen twee weken heb ik weer contact opgenomen met Elise, omdat mijn eerste gesprek met mijn leidinggevende zo slecht viel. Op dat moment besefte ik dat ik weg moest met een vertrekregeling. Ook het traject naar de vaststellingsovereenkomst heeft Elise zeker naar tevredenheid afgehandeld en het was snel geregeld.”

Dolf Sijbring • Gasterra

“Legalitas heeft mijn verwachtingen overtroffen. Vanwege een botsing met mijn werkgever was ik dringend op zoek naar een professionele advocaat die van aanpakken weet en zich niet zomaar uit het veld laat slaan. Deze kwaliteiten vond ik in mevrouw Van Es, die dankzij haar expertise, empathie en arbeidsethos niet alleen de zaak tot een goed einde heeft gebracht, maar mij ook persoonlijk continue op de hoogte heeft gehouden en haar best heeft gedaan om het maximale voor haar cliënt te bereiken. Hierdoor kijk ik zeer voldaan terug op het traject wat wij samen zijn aangegaan en voor de toekomst zou ik geen seconde twijfelen over wie ik mijn geschillen toevertrouw.”

Willem Boeijen • Werknemer

“Na mijn plotselinge ontslag bij de Belastingdienst werd ik geadviseerd mevrouw van Es te benaderen. Ik heb daar tot op de dag van vandaag geen spijt van! Mevrouw Van Es heeft mijn zaak uitermate deskundig en gedreven afgehandeld zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Tijdens de zittingen tot en met de Centrale Raad van Beroep aan toe, had mevrouw van Es haar pleidooi altijd zorgvuldig voorbereid en liet zij niets aan het toeval over. Mede door haar gedrevenheid hebben wij de zaak tegen de Belastingdienst gewonnen. Kortom, ik kan mevrouw van Es een ieder aanbevelen.”

Tamara Coster • Werknemer
Legalitas Ondernemingsrecht Advocaten Contractmanagement

BEHAALDE OPLEIDINGEN

Om de functie van advocaat arbeidsrecht & ondernemingsrecht te mogen bekleden, heb ik de volgende opleidingen gevolgd en afgerond:

  • Bachelor Nederlands recht (Vrije Universiteit, Amsterdam)
  • Master civiel recht, met afstudeerrichting arbeidsrecht (Vrije Universiteit, Amsterdam)

BEHAALDE OPLEIDINGEN

Legalitas Ondernemingsrecht Advocaten Contractmanagement

Om de functie van advocaat arbeidsrecht & ondernemingsrecht te mogen bekleden, heb ik de volgende opleidingen gevolgd en afgerond:

  • Bachelor Nederlands recht (Vrije Universiteit, Amsterdam)
  • Master civiel recht, met afstudeerrichting arbeidsrecht (Vrije Universiteit, Amsterdam)

VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN OF DIRECT HULP NODIG?

Legalitas Advocaten | Ondernemingsrecht - Insolventie, Faillissement, Reorganisatie
Legalitas Advocaten | Ondernemingsrecht - Insolventie, Faillissement, Reorganisatie

VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK MAKEN OF DIRECT HULP NODIG?